Onze groei is oneindig - Sonia Bos

Onze groei is oneindig doordat ons menszijn is verbonden met het perpetuum mobile van opgang en groei. Leef hier dus niet met de gedachte u er zo snel mogelijk van af te maken. Er is nog wat tijd nodig om al het leven zijn lichtbestemming binnen te brengen. Er wordt gewaakt over het kleine kikkervisje, het vlooitje, het miertje. Voel overal maar mededogen voor, ga niet uw eigen lichtweg alleen omwille van uzelf. Uw lichtweg is bedoeld omwille van het leven. U bent een evoluerend beginsel en evolueren is uw taak. Verlang niet naar het einde van de bewustwordingsweg, maar ga het gigantisch mooie avontuur aan om alle hogere organismen tot de einder toe, om alle hogere stukjes God in u te laten incarneren in uw bewustzijn en lichaam, zodat u deze daarin kunt omvatten en kunt doorleven in uw persoonlijkheid. En uitstralen naar het leven om u heen.

U wordt een totaal universeel mens, die de waarheid van het leven volledig zal begrijpen. U komt in steeds hogere taken te staan. U bent zelfs verbonden met het zelfregenererend vermogen van het leven, omdat het perpetuum mobile van opgang en groei ook de geneeskracht van het leven is. Het geeft het leven elke keer weer de kracht om te overleven, het is zo sterk. En รบ kunt het nog helpen versterken, u hebt het bewustzijn, u kunt meewerken om het daar te laten zijn waar het bedoeld is te zijn.

U kunt bemiddelen in het kleine, in het gelijkwaardige en in het grotere. Uw bewustzijn is universeel. Het perpetuum mobile leidt u tot het allerhoogste. U gaat via uw wezen van het allereerste begin naar het allerhoogste einde, want de Alpha en de Omega zijn in u en het perpetuum mobile van opgang en groei is uw garantie dat u gaande vanuit de Alpha uiteindelijk de Omega zult bereiken. Dan zal uw bewustzijn goddelijk zijn en zult u het leven om u heen hebben thuisgebracht. Dan mag u, mens, de goddelijke evolutie binnengaan, waar dan ongetwijfeld nieuwe taken op u wachten.

Verlang dus niet naar het einde van de reis. Het leven is oneindig, het gaat eeuwig door en is onvernietigbaar. Dat is de basiswet van het leven. Ga alstublieft mee met de stroom en verzet u er niet tegen. Accepteer uzelf en accepteer ook het leven in uzelf en uw levensopdracht. Laat het leven in u zijn loop hebben, want u bent geboren om levensreddend te zijn.

 

Uit: Sonia, Omgaan met jezelf (boek).

Bewerkt door: Sophia Bos