De Dertien Chakra's

De Dertien Chakra's zijn een authentiek onderdeel van de Aquariusmystiek. Sonia Bos ontving reeds in de jaren '90, inspiratie uit de Bron van Leven over de Dertien Chakra's. Deze horen bij wat zij de kosmische mens (ook wel de Aquariusmens) noemde. Dit is de mens met een dertienvoudig bewustzijn die zal leven in het Aquariustijdperk, het tijdperk waarin we nu leven.

Met Sonia's inzichten over de oude zeven chakra's en de nieuwe Aquariuschakra's staat zij aan de wieg van een totaal vernieuwende chakraleer. Deze zal ons denken over chakra’s volkomen gaan veranderen. Daarnaast ontving ze een revolutionaire methodiek waarmee de mens zijn scheppende vermogens kan gaan gebruiken. Dit wordt de Sofia Healing genoemd. Hiermee kan hij gericht aan zijn bewustwordingspad en de genezing van zijn klachten en kwalen kan werken. Maar er is nog veel meer mogelijk met de Sofia Healing: de mens kan door met deze methodiek te werken ook werkelijk werker voor het Leven zijn. De kosmische mens, de Dertien chakra's en de Sofia Healing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zijn in elk facet van de Aquariusmystiek ingebed.

De werking van de Dertien Chakra's

In het Aquariustijdperk heeft de mens de beschikking gekregen over Dertien Chakra’s. Dit in tegenstelling tot het Vissentijdperk (van 0 tot 2000 AD), waarin de mens slechts zeven werkzame chakra’s had.

Ieder geestelijk of fysiek probleem heeft zijn oorsprong in een bepaald deel van ons bewustzijn en is daardoor ook verbonden met een bepaald chakra. Dit chakra vormt een poort tussen een bewustzijnsgebied en het lichaam.

Op de afbeelding hiernaast zie je de Dertien Chakra's afgebeeld.

Bron: Sonia, 'Over Dertien Chakra's gesproken! De chakra's van de kosmische mens'.

De Universele Symbolen

De Dertien Chakra’s zijn tevens verbonden met de dertien niveaus van bewustzijn in de schepping op het niveau van lichaam, ziel en Geest. Verbonden hieraan zijn de negenendertig (3 keer 13) Universele Symbolen die Sonia vanuit de Akasha doorkreeg. Deze Universele Symbolen zijn onderdeel van de Sofia Healing. Door visualisatie van deze Universele Symbolen tijdens uw meditaties, kun je je klachten en kwalen op fysieke en geestelijke niveaus helpen helen.

In de webwinkel vind je het gepubliceerde oeuvre van Sonia dat veel informatie over de Dertien Chakra's bevat.

Op bovenstaand figuur (en eventuele bewerkingen) is copyright van toepassing. Dit figuur mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting Sofia worden overgenomen in wat voor medium of cursus dan ook.